Artikelen

20 april 2017

Sander Paardekooper is projectleider van de onderdoorgang die BAM Infra Civiel momenteel in Barneveld bouwt. Hij is tevens programmamanager van het Tunnelteam binnen BAM Infra Regionaal. Dit team werkt aan de standaardisatie van processen en producten; van de tenderfase via de realisatie tot en met de financiële afhandeling.

20 april 2017

BAM Infra Asfalt, onderdeel van BAM Infra Regionaal, produceert op energiezuinige wijze duurzame asfaltmengsels die zijn samengesteld uit een maximum aan gerecycled materiaal. Het is de opstap naar een compleet circulair wegennet.

20 april 2017

BAM Infra Verkeerstechniek realiseert en onderhoudt vanuit Culemborg alle technische installaties op en langs de wegen zoals: verkeersregelinstallaties (VRI), dynamisch verkeersmanagement (DVM), tunneltechnische installaties (TTI) en openbare verlichting (OV), geleiderail en verkeersmaatregelen.

20 april 2017

‘We werken bij BAM Infra Regionaal als één organisatie vanuit de verschillende disciplines Wegen, Asfalt, Civiel en Verkeerstechniek’, vertelt Ronald van Hulst, directeur BAM Infra Regionaal. ‘Gespecialiseerde projectteams werken klantgericht vanuit een integrale gedachte, met focus op duurzaamheid en innovatie.’